google-site-verification: google0d3e0eae4d5d1152.html

Zázrak přírody v Hyacystu

 

Kyselina hyaluronová je molekula, ve které moderní medicína našla velké zalíbení. Tento zázrak přírody se přirozeně vyskytuje v lidském těle – nejvíce v kůži, šlachách, svalech a kloubech. S přibývajícím věkem její přirozený obsah v těle klesá. To se projevuje například stárnutím pokožky, vznikem vrásek, vysycháním očí nebo tuhnutím a bolestmi kloubů. Nedostatek kyseliny hyaluronové pak často způsobuje i různé zdravotní potíže. Pro dosažení nejlepšího efektu je velmi důležitá koncentrace použité kyseliny hyaluronové. Čím je vyšší, tím lepšího efektu lze dosáhnout. Kyselina hyaluronová se od první poloviny dvacátého století uplatnila v mnoha oblastech, ve více než dvou tisících patentech a o jejím účinku se již přesvědčilo mnoho tisíc pacientů. Rovněž bylo o jejím využití napsáno tisíce studií a vědeckých článků, které popisují její vlastnosti. A ještě rozhodně bude mít co říct…

Má mnoho možností využití

  • v šedesátých letech minulého století se s ní léčily zejména popáleniny. Dnes je její využití v medicíně tak daleko, že s její pomocí lze dokonce detekovat nádory.

  • využívají ji oční chirurgové při operacích k zvlhčení očí. Přidává se i do očních kapek a roztoků na kontaktní čočky. V ortopedii se jako injekce používá do poškozených kloubů, při léčbě poranění chrupavek a šlach nebo jako materiál pro náhradu chrupavek. Neocenitelnou se stala také při hojení chronických a akutních ran.

  • výrazně si ji oblíbil také kosmetický průmysl. Stala se jednou z nejčastěji používaných látek v přípravcích proti stárnutí pleti. 

  • vyskytuje se v krémech, šamponech nebo sérech na vlasy a nehty. Má hojivý účinek, zvyšuje pružnost a elasticitu kůže a hydratuje ji. Její molekuly mají výjimečnou schopnost vázat vodu.

 Distributor pro ČR:

Archie Samuel s.r.o.

Jeneweinova 51a, 617 00 Brno, Česká republika
www.asamuel.cz,       product@asamuel.eu

  

Výrobce:

Istem Medikal


Zdravotnický prostředek HYACYST je notifikován v EU a nese CE označení. (CE 2292)